De ideale locatie voor al uw feesten & evenementen! ​

Voor al uw privéfeesten kunt U bij ons terecht zoals:
  • Jubileum
  • Familiefeest en Verjaardag
  • Pensioenfeest
  • Communiefeest of Lentefeest
  • Babyborrel of Doopfeest
  • Huwelijksfeest
  • Bedrijfsfeest
  • Koffietafel of Rouwmaaltijd

 

In persoonlijk overleg met u worden de details van uw feest bepaald.

We overlopen uw voorkeur van versiering en bloemdecoratie, de tafelschikking, de muzikale omlijsting en de catering.

Wij beschikken over een intiem salon voor kleine groepen tot 16 personen en een karaktervolle zaal waar we groepen tot 80 personen in menuvorm kunnen ontvangen. In receptievorm zijn grotere groepen mogelijk.

Onze catering omhelst verschillende formules

Afhankelijk van het aantal personen kunnen we met zowel ronde als lange tafels werken. Naargelang uw wensen en budget wordt een menu samengesteld van verschillende gangen, met keuze voor de gast tussen vis of vlees en rekening houdend met seizoensproducten.

Beginnend met een koud voorgerechtenbuffet, tussendoor keuze uit 2 soepen, wordt de maaltijd vervolgd met een warm hoofdgerechtenbuffet met zowel vis-als vleesgerechten en vervolgens afgesloten met een dessertbuffet.

In deze formule kan naargelang uw persoonlijke voorkeur gekozen worden uit verschillende gerechten.

Er wordt gebruik gemaakt van hoge tafels, waarbij kleine gerechtjes in menuvorm aan tafel bediend worden, gedurende een tijdspanne van 5 uur.

Van bitesize delicatessen tot (h)eerlijk uitgewerkte gerechtjes waar het streetfoodgehalte vanaf druipt, vergezeld uiteraard van lekkere drankjes zoals onze mocktail van het huis, gin-en-tonic en natuurlijk bieren en wijnen.

Keuze uit verschillende grillades en geroosterde gerechten die vergezeld worden van een uitgebreide saladebar.

Onze overdekte lounge en rustige achtertuin lenen zich perfect voor een intiem samenzijn.

Als u een combinatie wenst tussen een laat ontbijt en een vroege lunch.

Wij zorgen voor verschillende soorten broden en beleg, zuivel- en graanproducten in buffetvorm. En niet te vergeten spek en ei, omelet en quiche.

Het vieruurtje toveren we om tot een gezellig samenzijn met vrienden en familie. Hoge en lage tafels zorgen voor een informele sfeer. U kan een selectie maken uit zowel zoete als hartige versnaperingen en desserts.

We maken gebruik van twee formules. Enerzijds waarbij 2 soorten soepen en broodjes met beleg wordt geserveerd. Anderzijds kan U ook kiezen voor de rouwmaaltijd, waarbij we 2 soorten soepen met een warme maaltijd aanbieden.

Hier bent u voor iedere gelegenheid aan het juiste adres.